WerkendLeren

WerkendLeren is een organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van Werkend Nederland. Naast het aanbod van trainingen en opleidingen biedt WerkendLeren een totaal pakket aan onderwijs ondersteunende diensten. De behoeften van de organisatie en de dagelijkse werksituatie van werkenden vormen hierbij het uitgangspunt. Alle vraagstukken over scholing en ontwikkeling van werkenden kan men bij WerkendLeren onderbrengen. WerkendLeren werkt samen met specialisten uit de branche en erkende onderwijsinstellingen.

De competente en enthousiaste medewerkers van WerkendLeren kunnen makkelijk schakelen tussen verschillende niveaus, zijn erg toegankelijk en zien het als een uitdaging om binnen de wetten en regels oplossingen voor organisaties te bedenken. Ga naar onze website www.werkendleren.nl voor meer informatie.

Waarom wilt uw organisatie zich verbinden aan het Taalakkoord?

Het gaat om veel meer dan puur de taal. Het gaat om de mogelijkheid te ontwikkelen. Hierbij is goede steun en aanmoediging om te werken en leren heel belangrijk. Binnen Nederland hebben meer dan 750.000 werkenden moeite met het communiceren in het Nederlands. WerkendLeren beschikt over de kennis en kunde om werkend Nederland te voorzien van opleidingsprogramma’s die aansluiten op de dagelijkse werksituatie en het gebruikelijke taalgebruik. Met als resultaat dat mensen productiever met trots en met plezier werken.