TopTaal

TopTaal (Taal in het Bedrijf) verzorgt taaltrainingen voor bedrijven op alle taal- en denkniveaus. Wij werken landelijk en geven bij voorkeur incompany trainingen. Wij zijn gespecialiseerd in trainingen Nederlands, voor anderstalige werknemers, maar ook voor medewerkers waarvan Nederlands de moedertaal is.

Het doel van onze trainingen is dat werknemers beter kunnen functioneren op hun werk, kunnen doorgroeien naar een andere positie, of hun kans vergroten op het vinden van ander passend werk. Ga voor meer informatie naar de website van Taal in het Bedrijf.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Werknemers die de Nederlandse taal leren zijn beter inzetbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld beter rapporteren naar de klant, communiceren met collega’s en leidinggevende, nemen actiever deel aan het werkoverleg, zijn betrokkener en begrijpen de veiligheidsinstructies of hygiënevoorschriften beter. Taal is zo belangrijk! Werknemers die de taal voldoende beheersen zijn letterlijk mondiger. Het zelfvertrouwen neemt toe, de medewerker is zelfredzamer, zijn doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden worden vergroot en de motivatie neemt toe.

Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van TopTaal (Taal in het Bedrijf).