Plieger Training

Plieger Training ondersteunt organisaties in heldere in- en externe communicatie. Dit kan op het gebied van spreken en luisteren en op het gebied van lezen en schrijven. In het kader van lezen en schrijven hebben wij een project verbeteruwnederlands.NL opgezet. Hiermee richten wij ons op Nederlanders die hun Nederlands willen verbeteren.

Waarom verbindt uw organisatie zich aan het Taalakkoord Werkgevers?

Plieger Training wil zich met VerbeterUwNederlands.NL inzetten voor alle Nederlanders die hun Nederlands willen verbeteren. Een belangrijke doelgroep binnen dit project zijn Nederlanders die zowel laaggeletterd als niet computervaardig zijn.

Wij brengen advies uit en bedenken mogelijkheden om deze doelgroep te bereiken met als doel om hen op een adequate manier te ondersteunen en te scholen, zodat zij met zelfvertrouwen en meer mogelijkheden in de maatschappij kunnen participeren.

Wij zetten ons in voor Taal op de werkvloer om werknemers met een taalachterstand productiever, efficiƫnter, veiliger, gezonder en met meer plezier te laten werken en bovendien actiever mee te laten doen in de samenleving. Lezen en schrijven is langer in leven blijven!