NTI

NTI biedt kwalitatieve opleidingen volgens een toegankelijk, innovatief en online (in combinatie met klassikaal) opleidingsconcept, voor iedereen die zich ‘een leven lang’ persoonlijk of professioneel wil ontwikkelen.

Wij zijn een moderne en flexibele opleider met een breed aanbod van (taal-) cursussen en erkende mbo- en hbo-opleidingen. NTI staat voor Nederlands Talen Instituut, een landelijke opleidingsaanbieder voor talen, waarbij we onze ervaring en kennis, combineren met de wensen van de organisatie, en daarmee passend taalonderwijs aanbieden.  De opleidingstrajecten zijn uitstekend te combineren met een baan, CEDEO-erkend en voordelig.

NTI is naast taalaanbieder tevens aangesloten bij het Taalakkoord als werkgever. NTI, heeft als werkgever taalvaardigheid hoog in het vaandel staan, omdat we als het ‘Nederlands Talen Instituut’ door onze klanten kritisch worden gevolgd op dit gebied. Daarom bieden we intern, aan onze medewerkers, veel taalvaardigheidsopleidingen aan. Lees voor meer informatie het ambitiedocument.