Kans Kwadraat

Kans2, maatwerk in training en coaching

  • Kans2 helpt organisaties en medewerkers door training en coaching zich succesvol aan te passen aan de veranderende omgeving, via trainingen gericht op vaardigheden als communicatie en taalontwikkeling.
  • Kans2 gelooft in focus op eigen kracht en talent. Gecombineerd met visie en inspirerend leiderschap, vormt dit de ideale basis voor groei en verandering. Voor medewerkers én managers.
  • Kans2 staat voor maatwerk. Dat wil zeggen dat we doen wat de klant écht wil en nodig heeft. Wij denken in mogelijkheden. In samen mooie dingen creëren.
  •  Kans2 richt zich op sectoren waar de mens centraal staat: kinderopvang, jeugdzorg, welzijn, zorg, onderwijs en overheid.

Waarom wil uw organisatie zich verbinden aan het Taalakkoord?

We geloven dat investeren in taal ontzettend belangrijk is, in deze tijd waarin de technologische ontwikkeling ervoor zorgt dat machines en robots veel werk overnemen.
Onderzoeken wijzen uit dat het taalniveau van jongeren achteruit gaat. Anderhalf miljoen Nederlanders hebben een beperkt taalniveau. Het is essentieel om te investeren in de taalvaardigheid van je medewerkers om ze inzetbaar te houden. Wil je werk vinden en behouden investeer dan in je toekomst en investeer in taal!

Op welke manier heeft u ervaring met Nederlands op de werkvloer?

Kans2 geeft honderden werknemers per jaar taaltrainingen. Op dit moment veel met gebruik van de TMMT-subsidie. Kans2 heeft een blended taaltraining ontwikkeld. Een combinatie van klassikaal en online. De adaptieve online taalomgeving gecombineerd met de klassikale lessen en persoonlijke aandacht op afstand zorgt voor een geweldig resultaat!