De Taaltrainer

De Taaltrainer organiseert taal- en cultuurtrainingen voor bedrijven en overheden. Met een klein en betrokken team op kantoor in Amersfoort en zo'n 40 trainers 'in het veld' geven we vooral trainingen in het Nederlands (NT1 en NT2), Engels, Duits en Frans.

Alle andere handelstalen zijn ook mogelijk. De trainers van De Taaltrainer zijn native speakers en hebben gemiddeld 10-15 jaar ervaring met taaltrainingen op maat. We trainen door heel Nederland. Meer informatie vindt u op de website van De Taaltrainer.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord?

We ondervinden dagelijks hoe belangrijk het is voor ons zelf en voor (de medewerkers van) onze klanten om vaardig te zijn in taal en communicatie. D.m.v. taal kunnen we ons uitdrukken, ontwikkelen, samenwerken, onze talenten laten zien. Wanneer een gebrek aan taalvaardigheid mensen tegenhoudt in hun ontwikkeling, zien we het als onze missie om ze te helpen om vaardiger te worden. En daarmee succesvoller of zelfs gelukkiger. Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van De Taaltrainer.