BTR Trainingen

BTR Trainingen B.V. is een ambitieus en servicegericht bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als externe kennispartner op het gebied van workshops, trainingen, opleidingen, cursussen en coachtrajecten. Wij zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zich persoonlijk te
kunnen ontwikkelen. Om de juiste ontwikkeling te realiseren verzorgen wij uitsluitend maatwerktrajecten. De opdrachtgever en deelnemers staan bij ons centraal. Maatwerk gericht op ieder niveau, voor iedere branche, in groepsverband of individueel. Wij gaan bij ieder traject
in overleg met de organisatie om zodoende een traject te realiseren dat aansluit bij de verwachtingen en mogelijkheden.
Wij staan u graag te woord, en nemen graag de tijd en moeite om uw eventuele kennisbehoefte beter te leren kennen. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of ga naar onze website www.btrtrainingen.nl voor meer informatie.

Waarom wil uw organisatie zich verbinden aan het Taalakkoord?

Een goede communicatie is essentieel voor een succesvol, veilig en prettig werkklimaat. De taalvaardigheid is hierbij enorm belangrijk. Dankzij een goede taalvaardigheid stijgt het zelfvertrouwen, ontstaan er meer doorgroeikansen en opleidingsmogelijkheden, een betere integratie en neemt de motivatie van mensen toe. Zowel zakelijk als privé. Helaas blijkt dat veel mensen met hun taalvaardigheid hinder ervaren, en dat vinden wij ontzettend jammer!

Daarom willen wij als landelijke opleider graag een steentje bijdragen in de Nederlandse taal.
Wij werken samen met een grote groep enthousiaste professionals en ervaringsdeskundigen die staan te popelen om de taalvaardigheid van mensen te ontwikkelen. Met jarenlange ervaring sluiten onze trainers goed aan bij de doelstellingen van het Taalakkoord, en gaan wij
graag met organisaties in dialoog om te zien hoe wij effectief kunnen helpen!

Op welke manier heeft u ervaring met Nederlands op de werkvloer?

Wekelijks voorzien wij bedrijven en organisaties in heel Nederland van advies, workshops, trainingen en cursussen in de Nederlandse taal. Wij werken met een grote groep enthousiaste trainers, allen vanuit hun eigen expertise en kracht. Met diverse interventiemogelijkheden kijken we samen met organisaties welk leertraject het beste aansluit bij de doelen en wensen van de organisatie.
Momenteel begeleiden wij een bij het Taalakkoord aangesloten zorginstelling (+/- 1.500
medewerkers) met de volgende workshops;
 Workshop herkennen; voor de coaches binnen de organisatie
 Workshop algemene taalvaardigheid
 Workshop grammatica en spelling
 Workshop werkwoorden, zinsbouw en woordenschat
 Workshop schriftelijke communicatiebasis
 Workshop klant- en doelgericht schrijven en mailen
 Workshop kort en krachtig formuleren
 Workshop waardevrij en objectief rapporteren
 Workshop herkennen en ondersteunen
 Workshop klantgericht communiceren
Bovenstaande is tot stand gekomen naar een uitvoerig voortraject waarin zorgvuldig de leerbehoeften vanuit de organisatie zijn gekwalificeerd.
Veel bedrijven hebben anderstalige medewerkers in dienst waarbij de taalgebrekkigheid een belemmering vormt. Ook voor anderstaligen bieden wij verschillende mogelijkheden dankzij de inzet van onze native speakers.