Stoffels Bleijenberg

Familiebedrijf Stoffels Bleijenberg is al ruim 65 jaar werkzaam in de schoonmaakbranche in de regio’s Zeeland en West-Brabant. Door een eerlijke en plezierige samenwerking aan te gaan met klanten en eigen medewerkers, werkt Stoffels Bleijenberg aan duurzame relaties. Kernwaarden ‘dichtbij’ en ‘ondernemend’ staan hierbij altijd centraal. Stoffels Bleijenberg is onderdeel van Vebego.

Waarom wil uw organisatie zich verbinden aan het Taalakkoord?

Stoffels Bleijenberg organiseert in samenwerking met Voorwaartz Taaltraining – Coaching periodiek taaltrajecten op de verschillende vestigingen. De trajecten zijn erop gericht dat medewerkers hun taalvaardigheid ophogen waardoor zij beter met klanten, elkaar en leidinggevenden communiceren.
Stoffels Bleijenberg stimuleert medewerkers aan deze trajecten deel te nemen. Dit met het oog op duurzame inzetbaarheid en doorgroeimogelijkheden.
De trajecten worden op locatie gegeven, zijn steeds maatwerk en er wordt speciaal voor deze branche ontwikkeld materiaal (‘Kraakheldere taal’) ingezet. Er wordt aandacht besteed aan werknemersvaardigheden; deelnemers ontvangen na afloop een certificaat.