Espero

ESPERO mobiele wandsystemen is een Nederlandse ontwikkelaar en producent van mobiele wandsystemen met internationale allure. Met 80 jaar ervaring marktleider in de Benelux creëert Espero wereldwijd de meest flexibele en esthetische ruimteoplossingen in aansprekende projecten. Dit zijn onder meer kantoren (publieke en private), het onderwijs, de gezondheidszorg, de horeca, beurs- en evenementhallen en kerken en moskeeën.

98% van het assortiment van ESPERO is Cradle to Cradle gecertificeerd. Op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft ESPERO de ambitie om zich blijven te ontwikkelen en verbeteren. Duurzaamheid is hierbij de rode draad die permanent verankerd is in onze organisatie.

Waarom wil uw organisatie zich verbinden aan het Taalakkoord?

We willen niet alleen duurzaam produceren en een duurzame relatie opbouwen met onze leveranciers en klanten maar ook maar ook duurzaam investeren in ons personeel. Daarom vinden we het belangrijk dat onze medewerkers goed met elkaar communiceren zodat ze veilig kunnen werken, (werk)instructies goed begrijpen en zich kunnen ontwikkelen, zowel op het werk als daarbuiten. Het spreken, schrijven en begrijpen van de Nederlandse taal is vooral belangrijk voor onze medewerkers die niet in Nederland zijn geboren. Hiervoor bieden wij een taaltraining aan in samenwerking met ILC Taleninstituut in Waalwijk.