VNO_NCW

Belangenbehartiging, netwerken en kennisuitwisseling voor ondernemers! VNO-NCW Midden is dé vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland.

Met circa 1.900 directe leden en indirect circa 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby en een invloedrijk netwerk voor ondernemers, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van VNO-NCW.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Belangenbehartiging, netwerken en kennisuitwisseling voor ondernemers! VNO-NCW Midden is dé vereniging die opkomt voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Met circa 1.900 directe leden en indirect circa 30.000 bedrijven die aangesloten zijn via de landelijke vereniging VNO-NCW, vormt het een slagvaardige werkgeverslobby en een invloedrijk netwerk voor ondernemers, zowel op lokaal, regionaal als landelijk niveau. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van VNO-NCW.

regio werkgever: landelijk

sector: ondernemersvereniging, belangenbehartiging, ondernemersnetwerk