Perfetti van Melle

Perfetti Van Melle is een internationaal familiebedrijf, dat beroemde kauwgum- en snoepmerken maakt en verkoopt in meer dan 150 landen (o.a. Mentos, Fruittella en Chupa Chups).

Het bedrijf is in 2001 ontstaan na de fusie tussen het Italiaanse Perfetti en het Nederlandse Van Melle. Perfetti Van Melle Benelux B.V. is naast de productie van Mentos, Fruittella en Frisk in Nederland verantwoordelijk voor de verkoop van de merken Mentos (Gum), Chupa Chups, Fruittella, Look-O-Look, Smint, Frisk en Klene in Noord-, West-, Centraal- en Oost-Europa. Voor het taalakkoord richten we ons op de medewerkers in onze productievestigingen in Breda, Weert en Sittard. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Perfetti van Melle.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan in hoog tempo. Om als bedrijf duurzaam in Nederland te blijven en onze individuele medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, is voortdurende ontwikkeling van groot belang. De basis hiervoor ligt in een goede beheersing van de Nederlandse taal zodat het volgen van onderwijs, optimale samenwerking en een eenduidige wijze van communiceren mogelijk is. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van Perfetti van Melle.

regio werkgever: Midden Brabant, Noord-Limburg

sector: procesindustrie, industrie, levensmiddelen, snoep en kauwgom, FMCG