Janus Vaten

Wij zijn gespecialiseerd in het reconditioneren van stalen en kunststof verpakkingen en de verkoop van nieuwe verpakkingen. Janus Vaten levert aldus een uniek totaalconcept.

De klanten aan wie wij dit concept (aan)bieden, bevinden zich onder meer in de petrochemische, voedingsmiddelen en afval industrie. Dagelijks verlaten duizenden stalen en kunststofvaten en vele honderdtallen IBC’s (Intermediate Bulk Containers) de productievestiging van Janus Vaten in Oosterhout. Meer informatie vindt op de de website van Janus Vaten.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord?

Janus Vaten is een solide familiebedrijf dat is geworteld in ervaring en gericht op groei. Gemotiveerd personeel dat samenwerkt als een team in een veilige omgeving is voor ons (werk) essentieel. Verantwoordelijkheid, communicatie, erkenning en proceseigenaarschap staan bij ons hoog in het vaandel. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een goed arbeidsklimaat en saamhorigheid. Uit dit totaal vloeit voort dat we onze medewerkers die dat nodig hebben een taalcursus aanbieden. Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van Janus Vaten.

regio werkgever: West-Brabant (Oosterhout)

sector: reconditioneren verpakkingen, verpakkingsindustrie, hergebruik