ING

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine en levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

Door onze uitgebreide ervaring en deskundigheid, uitstekende dienstverlening en wereldwijde activiteiten kunnen wij inspelen op de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden. Voor meer informatie over de bank kunt u terecht op de website van ING.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Bij ING geloven we dat het onze verantwoordelijkheid is om mensen te helpen hun geld beter te beheren. Financiële beslissingen beïnvloeden elk aspect van ons leven – van opleiding, carrière en zakelijke initiatieven, tot het gezinsleven van de verschillende generaties. Wij willen dat onze klanten over voldoende kennis beschikken om hun geld goed te kunnen beheren. Als financiële partner bieden wij volwassenen inzicht, hulpmiddelen en programma’s aan om hen te helpen tot betere beslissingen te komen over de belangrijkste financiële onderwerpen zoals sparen, beleggen, verzekeren, hypotheken en pensioenen. Wij noemen dat: financieel fit. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van ING.

regio werkgever: Landelijk

sector: financiele dienstverlening, banken