Hago Zorg

Hago Zorg is met een jaaromzet van meer dan € 100 miljoen en met 3.400 medewerkers marktleider op het gebied van medische schoonmaak en ‘services rondom het bed’ binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Het bedrijf is actief in ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg. Hago Zorg onderscheidt zich door een goede basis-schoonmaakkwaliteit, expertise op het gebied van specialistische reiniging (OK’s, cleanrooms, infectiepreventie, MRSA- en Noro-bestrijding, etc.) en een breed aanbod aan overige facilitaire services. Kijk voor meer informatie op de website van Hago Zorg.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkkoord?

Hago Zorg is een landelijk schoonmaakbedrijf, dat zich 100% richt op de gezondheidszorg. Een grote deel van onze medewerkers is van allochtone afkomst. Wij constateren dat een aantal van hen de Nederlandse taal nog onvoldoende machtig is. Vanuit goed werkgeverschap vinden wij het belangrijk om deze medewerkers hierbij te helpen. Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van Hago Zorg.

Sinds 31 augustus 2017 is Hago Zorg Rotterdam ook aangesloten bij het Taalakkoord. Klik op de link hieronder voor het ambitiedocument.

regio werkgever: landelijk, Rotterdam

sector: schoonmaak, medische schoonmaak