GOM

Gom werd opgericht in 1966 en groeide uit tot één van de meest toon aangevende schoonmaakorganisaties van ons land.

Een onderneming met vestigingen in het hele land, ruim 8.000 medewerkers en een grote kennis van verschillende branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie, gezondheidszorg, de hospitality sector, onderwijs, overheid, transport en logistiek, retail en zakelijke dienstverlening. We zijn onderdeel van de facilitaire combinatie Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van GOM.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Als Gom hebben wij veel medewerkers in dienst die moeite hebben met de Nederlandse Taal. Wij streven ernaar dat schoonmaakmedewerkers duurzaam inzetbaar zijn tot 67 jaar. Dit is onderdeel van een goed MVO beleid. Goede beheersing van de Nederlandse Taal kan meer mogelijkheden geven voor opleiding en ontwikkeling en zijn medewerkers mogelijk breder inzetbaar. Medewerkers krijgen meer zelfvertrouwen en zijn uiteindelijk ook gezonder.

Ook is het erg belangrijk voor een groot bedrijf dat medewerkers die informatie die ze van ons ontvangen begrijpen. De communicatie is veelal schrijftelijk en belangrijk. Ga voor me informatie naar het ambitiedocument van GOM.

regio werkgever: Landelijk (10 vestigingen), Rijnmond-Rotterdam

sector: schoonmaak