Driessen HRM

Driessen HRM biedt professioneel HRM-advies en ondersteuning aan meer dan 1.000 organisaties in de publieke sector. Wij staan goed bekend bij organisaties, werkenden en werkzoekenden.

Wij brengen mens en werk bij elkaar en zorgen voor de geschikte kandidaat of flexibele medewerker.Wij zorgen voor inzicht en informatie via een heldere administratie en maken HRM-werkzaamheden eenvoudiger met software die aansluit op de praktijk. Kijk voor meer informatie op de website van Driessen HRM.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakoord?

Door persoonlijk en betrokken te werken, lukt het ons om mensen en organisaties in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen. Elkaar begrijpen door heldere taal is daarbij cruciaal. Mensen die zich goed kunnen uitdrukken in woord en geschrift, vergroten hun kansen op de arbeidsmarkt. De kans op een goede match wordt versterkt als de vacature pakkend is geschreven in voor iedereen begrijpelijke taal. Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van Driessen HRM.

regio werkgever:  Naast ons hoofdkantoor in Helmond, hebben wij locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Arnhem, Breda en Venlo

sector: HRM