DB Schenker

DB Schenker houdt zich bezig met de transport- en logistieke activiteiten van Deutsche Bahn. De logistieke tak van DB is op basis van inkomsten en prestaties de op een na grootste aanbieder van transport- en logistieke diensten ter wereld.

Met zo'n 2.000 vestigingen in de belangrijkste economische regio’s van de wereld beschikt DB Schenker over een wereldwijd netwerk gericht op tevreden klanten, kwaliteit en duurzaamheid. DB Schenker heeft dit succes voornamelijk te danken aan zijn 95.000 medewerkers, bij wie elke dag weer klantentevredenheid en kwaliteit voorop staan. Meer informatie kunt u vinden op de website van DB Schenker.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Gestructureerd PERMANENT VERBETEREN is een van de fundamenten van onze ondernemingsstrategie. Hiermee is de DB Schenker Nederland succesvol gebleken.
Het verder uitdiepen van het taalbeleid en dit verankeren in de ondernemingsstrategie en dit te doen door middel van deelname in het TAALAKKOORD werkt tweeledig. Wij kunnen de wereld om ons heen laten delen in onze kennis en ervaring rondom verbetering van de taal kennis, bij uitstek binnen het TAALAKKOORD. En daarnaast geeft het ons zelf een sterke impuls om verder tot verbeteren te komen. Los daarvan heeft 'n bedrijf dat succesvol is een maatschappelijke taak om andere ondernemingen te laten delen in kennis en ervaringen. Tenslotte heeft een succesvolle onderneming ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid om andere groepen op een of andere wijze te laten delen in het succes. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van DB Schenker.

regio werkgever: Midden-Brabant

sector: transport en logistiek