Cultilene

Saint-Gobain Cultilene richt zich op het leveren van innovatieve oplossingen die bijdragen aan het optimaliseren van water- en energieverbruik om telers in staat te stellen de kwaliteit van hun processen te verbeteren en een bijdrage te leveren aan een duurzame tuinbouw.

Met haar internationale verkoop en marketing, aangestuurd vanuit Tilburg en met productie units in Nederland, Polen, Tsjechiƫ en Canada, hanteert Saint-Gobain Cultilene ambitieuze doelstellingen met betrekking tot omzetgroei, productontwikkeling en optimalisering van productiefaciliteiten.

Saint-Gobain Cultilene maakt deel uit van het internationale Saint-Gobain concern, een organisatie met wereldwijd ruim 190.000 medewerkers. Saint-Gobain is een innovatieve industriƫle organisatie met een sterke focus op high performance materialen. Ga voor meer informatie naar de website van Cultilene.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Als onderdeel van een internationaal bedrijf met een multiculturele werkvloer weten we als geen ander het belang van taal voor een veilige en innovatieve werkomgeving.

Elkaar begrijpen op de werkvloer is noodzakelijk om onze ambities te kunnen realiseren. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van Cultilene.

regio werkgever: Midden-Brabant (Tilburg) actief in meerdere landen

sector: Land- en tuinbouw, AGF