CSU

CSU is al 45 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Met 12.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

CSU wil een bedrijf zijn waar medewerkers graag blijven werken en klanten graag klant blijven. Daarom bieden we een diversiteit aan diensten, besteden we aandacht aan kwaliteit en werken we op een manier die goed is voor mens en milieu.Kijk voor meer informatie op de website van CSU.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Met de grote diversiteit aan nationaliteiten die we in onze organisatie kennen is communicatie een belangrijk onderwerp . Natuurlijk als het gaat om veiligheid op de werkvloer, maar ook in het contact met de klant en met collega’s. CSU is een mensenbedrijf en richt zich dan ook op de tevredenheid, gezondheid en motivatie van werknemers. Daarnaast hebben wij een grote maatschappelijke verantwoording. Het ondersteunen bij het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal is hier een onderdeel van. Dit helpt onze medewerkers bij hun deelname aan de maatschappij, zowel op het werk als privé.

Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van CSU.

regio werkgever: Uden (hoofdkantoor), Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk, Barendrecht

sector: schoonmaak