Asito

Asito is één van de grootste schoonmaakorganisaties van Nederland. Voor Asito staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen.

Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten van meer dan 100 nationaliteiten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor ruim 3.000 opdrachtgevers. Onze medewerkers zijn actief in scholen, universiteiten, kantoren, ziekhuizen, vliegtuigen, stations, vakantieparken, hotels en vele andere locaties. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Asito.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord

Bij Asito werken mensen met meer dan 100 verschillende nationaliteiten en met zeer uiteenlopende niveaus op het gebied van opleiding en taal. Maar al deze mensen moeten wel goed kunnen samenwerken en moeten op een goede wijze kunnen communiceren met elkaar en met onze opdrachtgevers. De visie van Asito is: Asito verbindt. Hiermee geeft Asito aan dat zij zich wil verbinden met klanten, medewerkers en maatschappij. Maar om te verbinden is het belangrijk dat wij elkaar verstaan en begrijpen. Daarin is taal van groot belang. Ga voor meer informatie naar het ambitiedocument van Asito.

regio werkgever: Landelijk (50 locaties)

sector: schoonmaak