Anjer BV Schoonmaak- en bedrijfsdiensten

Anjer BV, is opgericht in 1992 en sindsdien een begrip en een vertrouwde partner op het gebied van schoonmaak & dienstverlening: vloeronderhoud, gevelonderhoud, housekeeping, bouwoplevering, tapijtreiniging, glasbewassing, supplies.

Onze medewerkers zijn met passie gedreven, gevoed met kennis en hebben een baggage aan ervaring, dit aangevuld met een klantvriendelijke benadering kunnen wij ons onderscheiden en u kwalitatief werk garanderen. Hierdoor kunnen wij ons werk daarom ook met deskundige nauwkeurigheid benaderen en worden onze medewerkers met de uiterste zorg geselecteerd voor het juiste werk. Kijk voor meer informatie op de website van Anjer BV.

Waarom wij onze organisatie willen verbinden aan het Taalakkoord?

Als directie en management van Anjer BV ervaren wij zelf dat het van groot belang is de Nederlandse taal beter te beheersen. Goede taalbeheersing is belangrijk voor goede dienstverlening. Door het Taalakkoord te ondertekenen willen we als ondernemers met een Turkse achtergrond het belang van een goede taalbeheersing benadrukken. Ga voor een uitgebreidere motivatie naar het ambitiedocument van Anjer BV.

regio werkgever: Groot-Amsterdam

sector: schoonmaak, tuinonderhoud