Maureen Steenbergen ontvangt certificaat in Drechtsteden

Maureen Steenbergen uit Drechtsteden heeft zich aangesloten bij het Taalakkoord Werkgevers. Sinds 2012 is ze werkzaam als docent Nederlands als tweede taal op de werkvloer. In verschillende sectoren heeft ze meegelopen met mensen op de werkvloer om ze zo goed mogelijk klaar te stomen voor het arbeidsproces. Veiligheid, werkinstructies, hygiëne, communicatie op de werkvloer stond en staat centraal bij haar. In overleg met de opdrachtgever maakt ze altijd een plan op maat. Ze kijkt waar iemand behoefte aan heeft. Waar zit iemand qua startniveau en wat is het einddoel. De invulling van het traject stelt ze samen met de opdrachtgever en deelnemer. Differentiëren of niveauverschillen zijn geen probleem.
Ze wil heel graag mensen helpen om ze beter te laten functioneren in de maatschappij, op het werk, maar ook in het dagelijks leven.
Wij heten Maureen Steenbergen van harte welkom! 

Maureen Steenbergen ontvangt certificaat in Drechtsteden