Save the Date! Bijeenkomst Taalakkoord Noord-Holland Noord

Bijeenkomst Taalakkoord Noord-Holland Noord

Maandag 6 april 2020 - 14.00 tot 17.00 uur

Graag nodigen wij u van harte uit voor de volgende bijeenkomst van het Taalakkoord Noord-Holland Noord. We informeren u over de laatste ontwikkelingen rondom laaggeletterdheid, taal op de werkvloer, het scholen van medewerkers en de financieringsmogelijkheden.

Save the Date!

Dagvoorzitter Kees Tol

Onze speciale gast deze middag is Kees Tol. Sinds eind vorig jaar is Kees Tol de nieuwe ambassadeur van Stichting Lezen & Schrijven. Hij zet zich in om laaggeletterdheid bekender te maken bij het Nederlandse publiek. Met zijn frisse en vrolijke manier van presenteren, bereikt hij als geen ander een breed scala aan mensen, culturen en generaties. Kees Tol is deze middag de dagvoorzitter en vertelt ook meer over zijn eigen ervaringen met laaggeletterdheid.
 

De bijeenkomst vindt plaats bij Pro Bedrijven

Pro Bedrijven biedt werk met maatschappelijke waarde aan ongeveer 700 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder hen een flink aantal voor wie goed lezen, schrijven en rekenen moeilijk is. Tijdens de presentatie en de rondleiding in deze sociale en duurzame onderneming hoort en ziet u hoe zij werk voor iedereen toegankelijk maken.

U kunt zich alvast aanmelden

Neem eens een kijkje op de website: www.taalakkoordnhn.nl. Hier vindt u alle informatie over het Taalakkoord Noord-Holland Noord, over de bijeenkomsten, over subsidies, maar ook de gegevens van de contactpersonen.