Olympia ontvangt certificaat in Groot-Amsterdam

Uitzendorganisatie Olympia ondertekende vorig jaar als 250e werkgever het Taalakkoord Werkgevers. Inmiddels hebben al twee vestigingen van Olympia het certificaat in ontvangst genomen. Vorige week reikte Marcel Jaspers van Leerwerkloket Groot-Amsterdam een certificaat uit op het inservice kantoor van Olympia bij het GVB in Amsterdam.

Olympia heeft een aantal klanten waarvan het personeelsbestand divers is en waar de onderlinge communicatie niet altijd optimaal verloopt. Mede dankzij de contacten met Leren en Werken en het Taalakkoord worden nu een aantal acties ondernomen. Denk aan het benoemen van taalmaatjes, het gebruiken van de taalmeter en het aanbieden van verschillende taaltrainingen. De eerste reacties op deze acties zijn positief: medewerkers die gebruikmaken van de faciliteiten zijn zeer gemotiveerd en leveren hierdoor betere prestaties.
 

Marcel Jaspers van Leerwerkloket Haarlemmermeer reikt certificaat uit aan Olympia