Thema-avond basisvaardigheden IBN

Op donderdag 8 november organiseert IBN een thema-avond basisvaardigheden in Oss. De avond begint om 19.15

Het Taalakkoord en IBN

Als ondertekenaar van het Taalakkoord heeft IBN een voorbeeldfunctie. IBN steekt veel tijd en energie in het ontwikkelen van medewerkers op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden. Al meer dan 500 mensen hebben hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Op 8 november, de dag van de basisvaardigheden, deelt IBN samen met het bondgenootschap voor geletterdheid inspirerende verhalen van cursisten en professionals die weten hoe je mensen kunt laten klimmen naar de top. Marian Janssen-de Goede en Jan Marijnissen zullen hun visie en ervaring delen.

Aanmelden voor deze avond kan via klimmennaardetop@ibn.nl