Congres ‘Taal op de Werkvloer’ toont staalkaart aan mogelijkheden

Maandagmiddag 20 november 2017 is de bovenzaal van De Meervaart in Amsterdam geheel gevuld met de bijna 120 deelnemers aan het congres ‘Taal op de werkvloer: de investering waard’. Het zijn vertegenwoordigers van bedrijven en taalaanbieders die zich hebben aangesloten bij het Taalakkoord Werkgevers of dit overwegen. Tijdens het congres wisselen zij kennis en ervaringen uit over het verbeteren van taalvaardigheid op de werkvloer. De conferentie, georganiseerd door het Landelijk Programma Leren en Werken, is onderdeel van het landelijke congres ‘Tel mee met Taal’.

Verschillende bij het Taalakkoord aangesloten bedrijven krijgen tijdens het congres de gelegenheid hun aanpak in een korte ‘pitch’ toe te lichten. Daarna geven Joost Brinkhuis van Asito en Pieter de Boer van Aboma twee parallelworkshops over ‘Taal en wendbaarheid’ en ‘Taal en veiligheid’. Tijdens de plenaire afsluiting ontvangen Aboma, Totaal Onderwijs en Bolletje hun certificaat voor toetreding tot het Taalakkoord Werkgevers.

Heeft u naar aanleiding van het congres vragen of wilt u zich aansluiten bij het taalakkoord werkgevers, neem dan contact met ons op via taalakkoord@lerenenwerken.nl

Dit is een samenvatting van het verslag van het congres ‘Taal op de werkvloer: de moeite waard!’ In de komende INFO leerwerkloketten leest u het hele verslag.

Collage pitchers
Aboma en Asito
Ondertekenaars