Denk aan uw uitzendkrachten!

De kans is groot dat er binnen uw organisatie uitzendkrachten werken. Ook voor hen geldt dat het verbeteren van taalvaardigheid de werknemers en bedrijven veel kan opleveren, waaronder betere arbeidsveiligheid, minder fouten en een beter contact met klanten.

Gaat u daarom eens het gesprek aan met uw uitzendwerkgever om te kijken of u tot een samenwerking kunt komen. Het is heel goed mogelijk dat uitzendwerkgevers haar uitzendkrachten in uw huidige opleidingstraject met betrekking tot taal wilt laten instromen. Een mooie manier om samen te werken.

Naast een mogelijke samenwerking waarbij vaste en flexmedewerkers gezamenlijk hetzelfde traject doorlopen, biedt het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de flexbranche (STOOF) ook een mooie gratis online e-learning op het gebied van taal.

STOOF steunt het Taalakkoord door online taaltrainingen voor Nederlandse taalvaardigheid gratis aan te bieden aan uitzendkrachten. Dit kan via uitzendorganisaties maar kan ook rechtstreeks via u. Uitzendkrachten kunnen aangemeld worden door een mail te sturen naar info@stoof-online.nl. In de mail vermeldt u de namen en e-mailadressen van de kandidaten onder vermelding van 'Het Taalakkoord' en een loonstrook per kandidaat waaruit blijkt dat hij voor een uitzendorganisatie werkt. Medewerkers van STOOF komen hier dan bij u op terug.